Какво ново че кажеш, Нане?
- Новото е че моята Пена у неделя гласува,
ама не сака да каже за кого, демек тайно,
та после стана нужда да я тепам явно.

ОТ ВИТОША ПО ВИСОКО НЕМА,ОТ ИСКЪРО ПО-ДЪЛБОКО НЕМА, ОТ МИРОВЯНЕ ПО-УБАВО НЕМА! -Е ПА НЕМА!
Тук можете да изкажете мнение, да дадете предложения или да задавате въпроси . Ако имате предложения или идеи, които ще помогнат за по-добро развитие на сайта, напишете ги тук! Под всяка публикация можете да напишете коментар!

4.4.13

ДА ИЗЧИСТИМ БЪЛГАРИЯ!

На 20 април започва кампанията на БТВ заедно да изчистим България. Ще вземете ли участие в инициативата за почистване на населеното ни място.

10 коментара:

Анонимен каза...

О да, бих взела участие, но като гледам, че в Мировяне няма никаква инициатива едва ли ще се случи нещо позитивно.

Анонимен каза...

И аз бих взел участие, но вижда ли кметицата на Мировяне как простаците си изхвърлят боклуците в парка. Изчистват си дворовете и боклука в парка - пълна простотия. Никой, обаче не ги санкционира тези хора, явно никой не се интересува от чистотата на нашето село!!!

Анонимен каза...

И аз мисла,че не я итересува и не само чистотата, нищо не я интересува освен да си ходи с бабите на екскурзиики.Един документ не може да вземе човек.Трябва да изляза отпуска една седмица за да мога да свърша работа в мировското кметство. УЖЪС!

Анонимен каза...

ГОСПОЖО "ДАНДАН"-ДАНИЕЛА СТОЯНОВА НЕ СЪБИРАХТЕ ЛИ И ВИЕ ПОДПИСИ ДОКАТО БЯХТЕ В КМЕТСТВОТО?

Анонимен каза...

Ще се види на двадесети април кой ще излезе да почисти Мировяне.Има много анонимни които само говорят,но на практи ги няма.

Анонимен каза...

Затова,че някои си изхвърлят боклука там където не трябва,това говори за възпитанието им!

Анонимен каза...

Дайте да спрем рейсовете да не минават през Мировяне.Тогава никой няма да се страхува да стои на тези спирки на ул. Еделвайс.На центъра има осветление и така ще се върнем в миналото.Заслужаваме да няма никакво развитие в Мировяне!!!

Анонимен каза...

Бравооооооооооооооооооооооооооооо!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Анонимен каза...

Аномимни!!! Защо някои трябва да Ви организира? Защо не проявите сами инициатива и да почистите където е необходимо?
Ако искате да участвате в каквото и да било все някой ли трябва да поема заради Вас някаква инициатива и да Ви организира?

Дани каза...

Не разбрах за какви подписки говорите.Много подписки се правиха,но ако става въпрос за легнали полицаи, аз лично не съм участвала в такава.И съм против да плащам ремонтите на колата си заради приумиците на някой, както и смятам, че на автобусите не им трябват препятствия!

С МНОГО УСИЛИЯ И ТРУД МИРОВЯНЕ ПРОДЪЛЖАВА ДА СЕ РАЗВИВА

Отдавна не бях публикувала нищо в Блога си, защото нямах желание нито да чета, нито да пиша, но сега когато виждам промяна ми се прииска да ...