Какво ново че кажеш, Нане?
- Новото е че моята Пена у неделя гласува,
ама не сака да каже за кого, демек тайно,
та после стана нужда да я тепам явно.

ОТ ВИТОША ПО ВИСОКО НЕМА,ОТ ИСКЪРО ПО-ДЪЛБОКО НЕМА, ОТ МИРОВЯНЕ ПО-УБАВО НЕМА! -Е ПА НЕМА!
Тук можете да изкажете мнение, да дадете предложения или да задавате въпроси . Ако имате предложения или идеи, които ще помогнат за по-добро развитие на сайта, напишете ги тук! Под всяка публикация можете да напишете коментар!

17.12.09

ДОЧАКАХМЕ И СВЕТОФАР!!!

Ситуацията на пътя у нас е драматична – пред теб се влачат стари москвичи, които отдавна щяха да бъдат спрени от движение в някоя цивилизована страна. Отляво те изпреварват със 180 км. в час аудита и беемвета, прехвърча и по някой мотор с 220. А между тия се бутат активно и хората с най-бързата кола в света – “Голф” 3 с пернишка регистрация. Освен простащината на състезателите друга една причина за катастрофите са пътищата и безхаберието на управляващите. Тях обикновено никой и никъде не ги слага в статистиката, но и те са ВИНОВНИ. Доживяхме и ние от село Мировяне да видим започнат строежа на така дългоочаквания светофар, на непроходимото и опасно кръстовище, на което обикновено има само дремещи полицаи докато колите се блъскат, изпреварват неправило, някои от тях карат с бясна скорост, побеснели шофьори отварят прозорци псуват и се заплашват бясно. В тази цялата картинка можем да видим и по някой побъркан пешеходец бързащ да пресече околовръстния път, за да се качи на някое заблудено, случайно преминаващо транспортно средство, защото е изпуснал супер редовния автобус на градски транспорт №25, който се движи на интервал от 1 час, но хората на властта така и не разбират за какво иде реч и не виждат какво става на пътя, те просто си стоят спокойно и се правят, че нищо около тях не се случва. 
           Дочуха се вече и коментари: - какъв е тоЯ скапан строеж стесниха пътя и стана още по зле (какво ще правим после когато светофара не работи, ще висим като черва на това околовръстно!!!)
           Ееее-х на нас ни няма угодия искаме хем светофар, хем широк и хубав път, а ако може и да е асфалтиран, НО ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО ХОРА!!! В тази държава, ако иска човек да е добре (психически) и да не откачи без време, просто трябва да е кон с капаци.
           И все пак е добре когато нещо се прави, това означава, че все още сме живи макар и в нашата бедна и ограбена държава /както се изразяват управляващите/! Но това е друга тема по която можем да поговорим някой друг път.

ОСТАВЕТЕ ВАШИЯ КОМЕНТАР

Няма коментари:

С МНОГО УСИЛИЯ И ТРУД МИРОВЯНЕ ПРОДЪЛЖАВА ДА СЕ РАЗВИВА

Отдавна не бях публикувала нищо в Блога си, защото нямах желание нито да чета, нито да пиша, но сега когато виждам промяна ми се прииска да ...