Какво ново че кажеш, Нане?
- Новото е че моята Пена у неделя гласува,
ама не сака да каже за кого, демек тайно,
та после стана нужда да я тепам явно.

ОТ ВИТОША ПО ВИСОКО НЕМА,ОТ ИСКЪРО ПО-ДЪЛБОКО НЕМА, ОТ МИРОВЯНЕ ПО-УБАВО НЕМА! -Е ПА НЕМА!
Тук можете да изкажете мнение, да дадете предложения или да задавате въпроси . Ако имате предложения или идеи, които ще помогнат за по-добро развитие на сайта, напишете ги тук! Под всяка публикация можете да напишете коментар!

8.4.10

"ДИАЛОГ С МЕСТНАТА ВЛАСТ"

"Диалог с местната власт и местната администрация"

Целта на сайта е да доведе до това местната администрация да се съобразява с предложенията, мненията и препоръките на обществеността в р-н.”Нови Искър”, с.Мировяне.
Важно е да работим в екип с ясни правила и отговорности. Всеки трябва да е наясно, че гражданинът като потребител на услугите - като клиент - е в центъра на вниманието и трябва да бъде обслужен качествено, коректно и в срок. Сериозен е въпросът със спазването на сроковете и той най-често се поставя от гражданите. Важно е да се утвърди образа на работещата, отворена и отзивчива към гражданите администрация. Прилагането на Европейския кодекс за добро поведение на администрацията би спомогнало за постигането на тази цел.

С оглед повишаване на ефективността и откритостта на управлението е необходимо в максимална степен да се ангажират гражданите и структурите на гражданското общество; да се анализират и вземат предвид потребностите на гражданите при планирането на значими дейности; да се дава максимална гласност и публичност чрез различните средства за информация.

МНЕНИЕТО ВИ Е ВАЖНО ЗА НАС 

1. Има ли нещо в работата на местната администрация в р-н."Нови Искър" и кметство Мировяне, което Ви допада или не одобрявате и кое е то?

2. Какви препоръки за подобряване на административното обслужване от страна на служители бихте отправили?

3. Напомняме Ви, че в коментарите под статията можете да оставите Вашите препоръки и сигнали за нарушения.

Благодарим Ви за отделеното време!
Вашето мнение е важно за нас!
Стремежът ни е да предоставяме качествени административни услуги по прозрачен и ефективен начин, като поставяме като приоритет в работата си удоволетвореността на обществото от действията на  служителите на местната администрация. Вашата оценка като потребител на административни услуги е особено важна за нас. Затова ще Ви бъдем благодарни,  ако отделите част от времето си, за да изкажете своето мнение за работата на р-н. ”Нови Искър” и кметство  Мировяне и препоръките си към нас.

1. От работата на кой отдел в р-н."Нови Искър" имате впечатления?

2. За какъв период от време беше извършена желаната административна услуга?

3. За  колко работни дни?

4. Как подадохте заявлението за административна услуга?

5. Как бихте оценили качеството на административното обслужване?

6. Как оценявате отношението на служителите в администрацията към гражданите?

ОСТАВЕТЕ ВАШИЯ КОМЕНТАР

Няма коментари:

С МНОГО УСИЛИЯ И ТРУД МИРОВЯНЕ ПРОДЪЛЖАВА ДА СЕ РАЗВИВА

Отдавна не бях публикувала нищо в Блога си, защото нямах желание нито да чета, нито да пиша, но сега когато виждам промяна ми се прииска да ...