Какво ново че кажеш, Нане?
- Новото е че моята Пена у неделя гласува,
ама не сака да каже за кого, демек тайно,
та после стана нужда да я тепам явно.

ОТ ВИТОША ПО ВИСОКО НЕМА,ОТ ИСКЪРО ПО-ДЪЛБОКО НЕМА, ОТ МИРОВЯНЕ ПО-УБАВО НЕМА! -Е ПА НЕМА!
Тук можете да изкажете мнение, да дадете предложения или да задавате въпроси . Ако имате предложения или идеи, които ще помогнат за по-добро развитие на сайта, напишете ги тук! Под всяка публикация можете да напишете коментар!

4.12.11

Клуб на жените в Мировяне

Днес на 04.12.2011 в с.Мировяне се учреди клуб на жените. Бяха поканени представители на местната  власт, както и представители от настоятелството на читалище ”Хр.Ботев”. Повечето от поканените се отзоваха. От представената ни програма разбрахме, че клубът ще работи в интерес и защита на хората, както и ще се занимава с обществено полезна дейност. Избра се ръководство, което се състои от председател Цветелина Георгиева, заместник председател Мария Еленкова, касиер Ива Йорданска и секретар Силвия Митова. И да искаме, ние не можем да избягаме от себе си – от населеното място в което живеем, от държавата, от обществото, което ни заобикаля. Ние имаме възможност за промяна – стига всеки да има желание и воля за това. Оставайки безучастни към заобикалящите ни проблеми, ние ги умножаваме! Дори и те да не ни касаят директно, косвено ние сме потърпевши. Потърпевши са нашите деца и нашите родители, нашите роднини и колеги и т. н. – т. е. и ние! Това беше мотото под което ще работи клуба. Всички пожелаха ползотворна и успешна работа на учредителите и на членовете на клуба.

12 коментара:

Анонимен каза...

Здравейте! Добре, че го има този сайт и аз да разбера, че в Мировяне имало вече клуб на жените. Мили хора не е лошо да разгласявате повече за Вашите начинания и да разясните може ли всеки да се включи и къде се намира клубът.

Анонимен каза...

V banicharnicata se namira :) v Miroviane

Анонимен каза...

vsiaka nedelia ot 17 chasa

Анонимен каза...

Добре де само в неделя ли ще бъдат сбирките?

М.Петкова каза...

Момичета ще правите ли нещо за Коледа?

Анонимен каза...

DA,HTE PRAWQT STRIPTYYZ ZA KOLEDA.

Анонимен каза...

Ха, ха не знаех, че това ще е порно клуб.Представям си ги само по евино облекло!

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

Момичета ще правите ли нещо....?

Анонимен каза...

спрете се бе хора,какви са тези тъпи изказвания,за евтино бельо,заради такива глупави реплики хората нямат доверие на никой и за нищо,събиранията не са в неделя в 17 ч.а са в неделя в 10:30 ч.сутринта,и на тях ходят само хората които наистина ги интересува да се направи нещо,а не само да ходят, да слушат и да се подиграват,гадно е!!!!!!!!!

Анонимен каза...

в този клуб ,няма случаини и затова го запомнете много добре,бельото им никък нее евтино!

Анонимен каза...

За бельото ясно, ама тока мига ли ви в момента?

С МНОГО УСИЛИЯ И ТРУД МИРОВЯНЕ ПРОДЪЛЖАВА ДА СЕ РАЗВИВА

Отдавна не бях публикувала нищо в Блога си, защото нямах желание нито да чета, нито да пиша, но сега когато виждам промяна ми се прииска да ...