Какво ново че кажеш, Нане?
- Новото е че моята Пена у неделя гласува,
ама не сака да каже за кого, демек тайно,
та после стана нужда да я тепам явно.

ОТ ВИТОША ПО ВИСОКО НЕМА,ОТ ИСКЪРО ПО-ДЪЛБОКО НЕМА, ОТ МИРОВЯНЕ ПО-УБАВО НЕМА! -Е ПА НЕМА!
Тук можете да изкажете мнение, да дадете предложения или да задавате въпроси . Ако имате предложения или идеи, които ще помогнат за по-добро развитие на сайта, напишете ги тук! Под всяка публикация можете да напишете коментар!

29.11.12

П О К А Н А

НЧ „Христо Ботев - 1919 ”с. Мировяне.
Настоятелството на читалището кани всички свои членове и населението на с.Мировяне на Отчетно – изборно събрание, което ще се проведе на 08.12.2012 г. (събота) от 16.00 ч. в салона на читалището при следния
ДНЕВЕН РЕД:
1. Отчет за дейността на читалището за 2012 г.
2. Отчет на Проверителната комисия.
3.Приемане на Програма за развитие на читалището за 2012-2015 година.
4. Избор на ръководни органи на Читалището. При липса на кворум събранието ще бъде отложено с един час, след което ще се проведе независимо от броя на читалищните членове

6 коментара:

Анонимен каза...

Искам да попитам защо в Мировяне се чистят единствено две от спирките на градския транспорт, а всички останали улици, зелени площи и общински пространства тънат в кал и мръсотия? Как може в Требич да се чистят всички улици, а при нас не! Вярно е, че хората тук не пазят чисто, но не виждам и някой да чисти. Друг проблем е уличното осветление, което е шахмат - една лампа свети, две - не!

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

Учудвам се защо задавате въпросите си тук, а не в кметството към кметицата. Това не е сайт на кметството, това е информационен сайт. Да всеки може да коментира тук каквото си иска, но тук не е мястото за отговори на такива въпроси.Съветвам ви, ако искате да получите отговори на въпросите си да се обръщате за тях към когото трябва.

Анонимен каза...

Наистина няма улично осветление, особено сутрин като чакаш автобус на ул.Еделвайс може някой да ти бръкне в очите. Бездомни кучета се разхождат наляво, надясно без контрол. Напоследък ме е страх да излизам сутрин рано и вечер късно особено като съм с детето си. Иначе предизборни обещания колкото щеш, а проблемите на селото се задълбочават и на никой не му пука.Всеки говори за проблемите тихо мълком, а никой не смее да се изправи срещу тях.

Анонимен каза...

Задавам тук въпросите си, защото щом от общинската администрация не са намерили решение досега, явно и занапред няма да намерят такова. Честно казано се въздържам от коментари, но като виждам как всичко се руши и нищо не се поддържа, не мога да не напиша два реда! Ако администраторите смятат, че коментарите ми не са за тук, просто да не ги публикуват. Въпреки че, вашият сайт е информационен, считам, че не е грешно да обсъждаме тук и проблемите на селото. Не може да се чистят само две спирки, а навсякъде другаде да е мизерия. Това опира и до културата на хората, но пък без никаква поддръжка нама как да е хубаво и чисто. Последно време оставам с впечатлението, че и на филанкишията да си задам въпросите, пак няма да намерят решение. Въпроса е не да получим отговори, а решения на проблемите. Но ако не говорим за тях, било то и тук, как тогава ще се решат?

Анонимен каза...

Малко късно видях коментара, но и аз да се включа.Мисля че щом никой не ни чува за нищо то тук е мястото да коментираме проблемите на селото.В крайна сметка можем да си кажем всичко и дори мажем да си помогнем за някои от проблемите.Може пък и някой от управляващите да види, че има и по будни граждани, които не са равнодушни към проблемите.Не всички са заспали!

С МНОГО УСИЛИЯ И ТРУД МИРОВЯНЕ ПРОДЪЛЖАВА ДА СЕ РАЗВИВА

Отдавна не бях публикувала нищо в Блога си, защото нямах желание нито да чета, нито да пиша, но сега когато виждам промяна ми се прииска да ...