Какво ново че кажеш, Нане?
- Новото е че моята Пена у неделя гласува,
ама не сака да каже за кого, демек тайно,
та после стана нужда да я тепам явно.

ОТ ВИТОША ПО ВИСОКО НЕМА,ОТ ИСКЪРО ПО-ДЪЛБОКО НЕМА, ОТ МИРОВЯНЕ ПО-УБАВО НЕМА! -Е ПА НЕМА!
Тук можете да изкажете мнение, да дадете предложения или да задавате въпроси . Ако имате предложения или идеи, които ще помогнат за по-добро развитие на сайта, напишете ги тук! Под всяка публикация можете да напишете коментар!

28.8.23

С МНОГО УСИЛИЯ И ТРУД МИРОВЯНЕ ПРОДЪЛЖАВА ДА СЕ РАЗВИВА

Отдавна не бях публикувала нищо в Блога си, защото нямах желание нито да чета, нито да пиша, но сега когато виждам промяна ми се прииска да споделя мнение!

Благодарение на двете прекрасни кметици Светослава Иванова кмет на с. Мировяне от 2019 г. и Даниела Райчева кмет на район „Нови Искър“ СО, с. Мировяне претърпя различни трансформации и то само за четири години. Благодарение на усилията, които положиха в това да направят нашето селище по-хубаво и по-уютно, днес се радваме на хубав и подреден парк с уютни кътчета за почивка, хубава спортна площадка за малки и големи, почти завършена сграда на нова детска градина, която се очаква да бъде отворена в началото на 2024 г. и да събере много деца, регистриран нов здравен пункт с прекрасен доктор - Д-р Галина Недкова, която беше изгонена от предишните управляващи. Виждат се плодовете на добрите управници винаги готови до подадат ръка на всеки, който ги е потърсил.  Винаги на място и с бърза реакция, те направиха много. Далече от правилото „Разделяй и владей“, тяхното мото е „Обединявай и управлявай“.

 


























Река Блато



Няма коментари:

С МНОГО УСИЛИЯ И ТРУД МИРОВЯНЕ ПРОДЪЛЖАВА ДА СЕ РАЗВИВА

Отдавна не бях публикувала нищо в Блога си, защото нямах желание нито да чета, нито да пиша, но сега когато виждам промяна ми се прииска да ...