Какво ново че кажеш, Нане?
- Новото е че моята Пена у неделя гласува,
ама не сака да каже за кого, демек тайно,
та после стана нужда да я тепам явно.

ОТ ВИТОША ПО ВИСОКО НЕМА,ОТ ИСКЪРО ПО-ДЪЛБОКО НЕМА, ОТ МИРОВЯНЕ ПО-УБАВО НЕМА! -Е ПА НЕМА!
Тук можете да изкажете мнение, да дадете предложения или да задавате въпроси . Ако имате предложения или идеи, които ще помогнат за по-добро развитие на сайта, напишете ги тук! Под всяка публикация можете да напишете коментар!

28.2.12

Разкрива се нова двупосочна спирка на автобус №29 в с.Мировяне

ВЪВ ВРЪЗКА С РЕШЕНИЕ ХХХІ ОТ ПРОТОКОЛ № 08/21.02.2012 НА ПОСТОЯННАТА КОМИСИЯ ПО ТРАНСПОРТ, ОРГАНИЗАЦИЯ И БЕЗОПАСНОСТ НА ДВИЖЕНИЕТО ПРИ СТОЛИЧНА ОБЩИНА И ЗАПОВЕД РД-09-05-61/24.03.2012 НА СТОЛИЧНА ОБЩИНА:
СЧИТАНО ОТ 01.03.2012 СЕ РАЗКРИВА ДВУПОСОЧНА СПИРКА ЗА АВТОБУСНА ЛИНИЯ № 29 В С. МИРОВЯНЕ НА УЛ. „ЕДЕЛВАЙС” ПРИ КРЪСТОВИЩЕТО С УЛ. „ВИШНОВКА” КАКТО СЛЕДВА:
- КОД 2631 „УЛ. ВИШНОВКА” В ПОСОКА С. БАЛША НА УЛ. „ЕДЕЛВАЙС” НА 25.00 МЕТРА СЛЕД УЛ. „ВИШНОВКА”;
- КОД 2632 „УЛ. ВИШНОВКА” В ПОСОКА АВТОСТАНЦИЯ ИЛИЯНЦИ НА УЛ. „ЕДЕЛВАЙС” НА 25.00 МЕТРА СЛЕД УЛ. „ВИШНОВКА”;
ЛИНИЯТА ЩЕ РАБОТИ ПО ДЕЙСТВАЩОТО РАЗПИСАНИЕ.

2 коментара:

Анонимен каза...

http://www.sofiatraffic.bg/bg/transport/routeChanges Това е линка, който ще ви препрати в сайта на градски транспорт, относно промяната в маршрута на автобусна линия 26. Прочетете я и ще разберете, че е голяма глупост. Както винаги нас не ни огрява. Автобуса ще минава от Нови Искър, по околовръсното, до метростанция Обеля. Става ясно че няма да минава през Мировяне, единственото удобство, което са предвидили за нас е спирка на Околовръстното (при светофара за Мировяне), от там или пеша или 30 мин. трябва да чакаме 25 или 29. Страхотно, нали? Още повече, при тази мизерия, която е в Обеля, едва ли някой ще избере да чака там рейс, когато е тъмно. Няма ли да е по-удобно 26 да мине през Мировяне и да не отива до Обеля, а до Надежда, когато пуснат втория метродиаметър. Надявам се, че това е само временно решение, впрочем така и пише в сайта на Центъра за градска мобилност, че се пуска за срок от 6 месеца. Струва ми се, че пак не сме домислили нещата както трябва! Силно се надявам проблема да намери адекватно решение!

Анонимен каза...

И аз се надявам на това, но как да обясниш какъв е проблема на хора, които никога не са се качвали на автобус, а само гледат и мигат на парцали!Такава тъпотия няма никъде, да обикаля 26 безцелно околовръстния.....боже, боже какво доживяхме!

С МНОГО УСИЛИЯ И ТРУД МИРОВЯНЕ ПРОДЪЛЖАВА ДА СЕ РАЗВИВА

Отдавна не бях публикувала нищо в Блога си, защото нямах желание нито да чета, нито да пиша, но сега когато виждам промяна ми се прииска да ...