Какво ново че кажеш, Нане?
- Новото е че моята Пена у неделя гласува,
ама не сака да каже за кого, демек тайно,
та после стана нужда да я тепам явно.

ОТ ВИТОША ПО ВИСОКО НЕМА,ОТ ИСКЪРО ПО-ДЪЛБОКО НЕМА, ОТ МИРОВЯНЕ ПО-УБАВО НЕМА! -Е ПА НЕМА!
Тук можете да изкажете мнение, да дадете предложения или да задавате въпроси . Ако имате предложения или идеи, които ще помогнат за по-добро развитие на сайта, напишете ги тук! Под всяка публикация можете да напишете коментар!

10.4.10

Полагате ли доброволен труд?




Нека направим Мировяне по-хубаво, по-привлекателно и по-уютно за живот.

Има различни начини да помогнете - не е задължително да дарявате пари, за да го направите. Достатъчно е веднъж годишно да се отзовете на нашата покана и да насадите поне едно цвете в населеното място в което живеете.

Вие искате да полагате доброволен труд за добра кауза, но не знаете как и откъде да започнете? Ние можем да ви помогнем. Независимо кой сте или къде живеете, някой се нуждае от Вашия ентусиазъм, умения и време. Доброволният труд може да бъде едно наистина удовлетворяващо изживяване - вие ще срещнете нови хора, ще натрупате нов опит и ще можете да добавите нещо наистина уникално в своето CV.











































ОСТАВЕТЕ ВАШИЯ КОМЕНТАР

5 коментара:

Б.Крумова каза...

А бе хора какъв е този клуб и тия глупави приказки, че в Мировяне нищо не се правело, къде бяхте когато това на снимките се случваше. Аз ще Ви кажа.-Лежахте си в къщи и след като хората прекопаха и насадиха цветя, Вие си пуснахте децата и унищожихте всичко само за едно лято. Първо направете нещо смислено и след това говорете, кой какво не е направил!

Анонимен каза...

Жалко, че година след като бяха поставени пейките и кошчетата,от тях са останали само няколко. Всички други бяха изпочупени. Надявам се тази година кметството да създаде някаква организация за кампанията на BTV "Да изчистим България за един ден" и да почистим и нашето населено място. Вярвам, че хората, които желаят Мировяне да изглежда по-добре и по-чисто, са повече от хулиганите!

Анонимен каза...

Защо все някой да ни създава организация? Не можем ли сами да се организираме? Като замърсяваме, чупим и съсипваме всичко направено до сега ТРЯБВАШЕ ЛИ НИ ОРГАНИЗАЦИЯ?????

Анонимен каза...

Чупат определини хора, които се чувстват безнаказани. А колкото до организацията, без такава няма да стане. Миналата година, на обавената от BTV кампания, се включиха само около 10 човека. Безспорно, някой трабва да се наеме да организира акцията по почестване, за да бъде по ефективна и в нея да се включат по-голям брой хора. Наистина, трябва да бъдем по-отговорни към средата в която живеем и да обясним това на децата си. Вместо да седят пред компютрите, могат да излязат и да свършат нешто полезно. Разберете, не желая да засягам никого с коментарите си, просто искам да Ви накарам да бъдем по-отговорни към мястото в което всички живеем. В този блог присъстват много негативни коментари, което не е добре. Хайде да бъдем малко по-позитивни и по единни. Това е гаранцията за успех!

Анонимен каза...

Всичко в този живот е по желание и хубавото и лошото! На сила хубост не става!

С МНОГО УСИЛИЯ И ТРУД МИРОВЯНЕ ПРОДЪЛЖАВА ДА СЕ РАЗВИВА

Отдавна не бях публикувала нищо в Блога си, защото нямах желание нито да чета, нито да пиша, но сега когато виждам промяна ми се прииска да ...